advocaat erfrecht en familierecht in Leuven (Wilselse)

Alle juridische kennis over erfrecht en familierecht onder één dak

ADVABO: Uw specialist familierecht en erfrecht in Leuven

Specialist erfrecht

Heeft u hulp nodig bij de verdeling van een erfenis of zijn er familiale geschillen? Roep dan de hulp in van een gespecialiseerd advocaat in erfrecht. 

Erfenis en conflicten

Een overlijden komt bijna altijd onverwacht. U wordt overvallen door allerlei praktische zaken die snel geregeld moeten worden. De begrafenis, de blokkering van bankrekeningen, de verdeling van de erfenis … En natuurlijk zit u met allerlei vragen over de juiste gang van zaken.

Kom dan langs bij Advocatenkantoor ADVABO in Wilsele-Putkapel bij Leuven. Advocaat Van Bosstraeten is gespecialiseerd in erfenisrecht en helpt u graag verder in deze moeilijke en vaak emotionele materie.

Familiebanden maken een erfrechtzaak vaak tot een conflict. Hoewel sommige zaken zijn vastgelegd in een testament, zijn er ook wettelijke bepalingen waaraan voldaan moet worden. Als specialist in erfrechtzaken kunt u bij Van Bosstraeten terecht voor gedegen advies – zodat u precies weet wat uw rechten zijn.

Familierecht bij Advocatenkantoor Van Bosstraeten

Ook op het gebied van familierecht helpt Van Bosstraeten u graag verder. Als juridisch adviseur met 20 jaar ervaring luistert Van Bosstraeten naar uw verhaal om samen tot een oplossing te komen. Van Bosstraeten biedt u advies, bemiddeling en – indien nodig – verdedigen wij uw belangen voor de rechtbank.

Hier kunt u terecht met vragen over onder meer:

  • gezinsproblemen
  • echtscheidingsprocedures
  • geschillen rond voogdij
  • disputen omtrent omgangsrecht
  • erfelijke conflicten
  • ...

Kom langs bij Advocatenkantoor ADVABO in Wilsele-Putkapel bij Leuven. 

Advocaat Van Bosstraeten is gespecialiseerd in erfenisrecht en familierecht en helpt u graag verder met deze moeilijke en vaak emotionele materie.

Neem nu contact op met het kantoor!

016 440 471

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contacteer ons