Advocaat strafrecht en verkeersrecht in leuven (wilsele)

Ervaring, knowhow en toewijding in strafrecht en verkeersrecht

ADVABO: Gedegen en persoonlijk advies in strafrecht en verkeersrecht te Leuven

Over ons

Bent u aangehouden door de politie of moet u voor de rechter verschijnen voor een hoorzitting, neem dan contact op met uw ervaren en gespecialiseerde advocaat bij Van Bosstraeten!

Kies voor een specialist in strafrecht

Ongeacht om welke verdenking het gaat, bij Van Bosstraeten zijn wij u graag van dienst. Zo kan Van Bosstraeten u van advies voorzien bij politieonderzoeken, strafdossiers opvragen en zittingen voorbereiden.

Uw advocatenkantoor in Leuven behandelt allerlei soorten strafzaken:

  • diefstal
  • mishandeling
  • zedendelicten
  • .…

U kunt echter ook voor andere dossiers bij ons terecht, zoals:

  • inname van rijbewijs
  • detentieomstandigheden
  • schadevorderingen
  • .…

Verkeersrecht

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Bij Van Bosstraeten staan wij voor u klaar.

Wordt u verdacht van betrokkenheid bij een verkeersongeluk waarin letsel een rol speelt? Ongeacht de situatie, is het belangrijk om in dergelijke gevallen een advocaat in de arm te nemen. 

Verkeerszaken op de openbare weg

Snelheidsoverschrijdingen en rijden onder invloed van alcohol kunnen tot gevolg hebben dat u wordt gedagvaard voor een hoorzitting. Zo kan rijden onder invloed ingrijpende gevolgen met zich meebrengen. Het is dan vooral van groot belang dat u goed voorbereid voor de rechtbank verschijnt, en precies weet wat uw rechten zijn. Neem daarom vandaag nog contact op met Van Bosstraeten voor gedegen advies en hulp.

Kom langs bij Advocatenkantoor ADVABO in Wilsele-Putkapel bij Leuven. 

Advocaat Van Bosstraeten is gespecialiseerd in erfenisrecht en familierecht en helpt u graag verder met deze moeilijke en vaak emotionele materie.

Maak telefonisch een afspraak!

016 440 471

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contacteer ons