Advocaat juridisch advies en bemiddeling in leuven (wilsele)

Persoonlijk en correct juridisch advies en bemiddeling

ADVABO: Vertrouw op ADVABO voor gedegen en persoonlijk juridisch advies

overige specialisaties

Juridisch advies nodig? Neem vandaag nog contact op met Van Bosstraeten, uw advocatenkantoor in Leuven.

Persoonlijk en correct advies bij Advocaat Van Bosstraeten

Indien u in een conflict terecht bent gekomen dat u zelf niet kunt oplossen, biedt Marcelline Van Bosstraeten de hulp die u nodig heeft. Ons advocatenkantoor is gespecialiseerd in juridisch advies en bemiddeling, maar ook hulp bij huurgeschillen.

Bemiddeling

Zit u middenin een scheiding en kunt u zelf niet tot een compromis komen met uw ex-partner? Advocaat Van Bosstraeten biedt u een luisterend oor en persoonlijk advies.

Bij Advocaat Van Bosstraeten kunt u terecht voor bemiddeling bij familiezaken en scheidingsconflicten.

Door een beroep te doen op een ervaren bemiddelaar, krijgt u de begeleiding die u nodig heeft om een evenwichtig akkoord te bereiken tussen alle betrokken partijen.

Juridisch advies

Advocaat Van Bosstraeten staat garant voor een toegankelijke en proactieve aanpak. Door onze jarenlange ervaring en persoonlijke manier van werken, kan Marcelline Van Bosstraeten u voorzien van gedegen en correct advies bij scheidings- en familieconflicten.

Huurgeschillen

Heeft u een geschil met uw verhuurder of uw huurder? Of is er sprake van bouwkundige gebreken na de aankoop van een woning? Bij deze en andere zaken kan een gedegen advocaat de nodige hulp bieden bij het beslechten van uw geschil.

Bij Advocaat Van Bosstraeten kijken wij eerst of er een praktische mogelijkheid bestaat om het conflict op te lossen. Is dit niet mogelijk, kunt u bij advocaat Marcelline Van Bosstraeten in Leuven (Wilsele) ook terecht voor het opstarten van een procedure.


Wij staan klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Contacteer ons kantoor voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP

Kom langs bij Advocatenkantoor ADVABO in Wilsele-Putkapel bij Leuven. 

Advocaat Marcelline Van Bosstraeten is gespecialiseerd in erfenisrecht en familierecht en helpt u graag verder met deze moeilijke en vaak emotionele materie.

Maak telefonisch een afspraak!

016 440 471

ADVABO geeft eerlijke raad, omdat u het beste verdient.

Contacteer ons